Welkom bij Taartfeestjes in Amersfoort!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Ik ben Cindy en moeder van 2 kinderen. Sinds oktober 2010 heb ik een uit de hand gelopen hobby, namelijk taarten maken.

Ik ben toen "besmet"geraakt met het taartvirus.  Het begon met een taart voor Halloween, en die werd gevolgd door de verjaardagstaarten voor de kinderen.  De hele familie werd bestookt met taarten om maar te kunnen oefenen. Echt elke gelegenheid was een reden om te "taarten".

Inmiddels  zit de techniek er wat meer in en komen er meer vragen om wat te bakken. En hierbij ook de vraag of ik een website heb. Dit was niet het geval, dus bij deze....

De taarten, cupcakes, cakepops en andere lekkernijen maak ik puur hobbymatig ( dus niet ingeschreven bij KvK) .Om deze reden staan er ook geen prijzen vermeld. Als je belangstelling hebt kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Als je iets wilt bestellen laat het dan tijdig weten,minimaal 2 weken van te voren. Dit omdat er veel tijd in een taart gaat zitten,het allemaal handwerk is en ik naast deze hobby ook nog een paar dagen werk als verpleegkundige.

Als er minder tijd is probeer het dan wel gewoon.... wie weet heb ik een plekje in mijn planning.

 

In drukkere tijden en bij grote bestellingen heb ik wel eens hulp nodig. Dan wordt ik bijgestaan door mijn goede vriendin, en taartmaatje: Kirsten.   

                                                                                                                                                        

Samen zijn we deze geweldige hobby begonnen.                                

 

Veel plezier met het bekijken van mijn website,                                                             

Groetjes Cindy


Vanaf heden staan we ook op Facebook: www.facebook.com/taartfeestjes.amersfoort 


  

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK